Allt rullar på...

Söndag kväll igen då. Jag kan sammanfatta helgen lättast med ett ord KALLT!! haha Sovit hos Sandra hela helgen mkt trevligt plus erika lördag..:) Extremt mkt gott att äta som lunchen i lördags en semla. jaja det är bara helg en gång i veckan..=) ha iaf haft det mkt bra kul och ja kallt. men men man kan ju inte räckna med att det ska bli 26 minus så.. Idag är den en månad sen det var nyår också 1 månad av det nya året har gått och det rullar på.. allt kanske inte går som det ska men det mesta iaf. man kan får allt till det man vill bara men försöker och vill. ja alla kan allt bara dom vill.. "alla kan flygga" bara man vill..:P
Puss <33


Jullovet över!

Ja då vara det bara att försöka ta sig upp kl 6 imorn igen då för att gå till skolan.. Varför går lover alltid så fort hinner ju aldrig det man vill.. Hmm jaja ska blir skönt att få lite rutin på dagarna och komma upp och få lite struktur.. Man vänder ju dygnet när det är lov:P Men det ska väl gå..

Har haft ett rätt lungt lov men det har varit skönt vart ett av hopp vid nyår med ett snabbt beslut om att åka till filipstad som alltid när man åker dit.:P men det är inget jag ångrar det kunde inte blivit bättre TAck..

Härligt lov är nu över och bara halva gymnasie tiden kvar nu.. (det gå fort).. <33

Nytt År!! 2010

Ja då var det ett nytt år.. vi se vad som kommer att hända.. Jag har iaf haft ett jätte bra 2009 men massa underbar och förstås mindre underbara minnen men det äe väl så det ska vara.. Fester film mys upplevelser och det bästa med allt mina vänner<3..

Jag ska verkligen inte klaga på nyårs kvällen/natten det var den bästa på länge. fick chansen att umgås med 2 underbara pesoner och inte någ med det jag träffa massa nya kompisar,, det var ju det jag behövde en kväll med massa nytt folk och något annat att tänka på.. TACKTACK säger jag bara ni är underbara <33

RSS 2.0