MÖG!

Jaha då var vårens MÖG över och jag vill börja med att tack min underbara klass för det och alla som förgyllde allsång och dansande backom=) Så sjuk kul kväll det vart i Tisdags! Alla är så bra på det dom gör och det vart en toppen show av alla både bakom o framför scen. TACKTACK! var helt slut i går men det gick bar iaf! Vi klara oss igenom låten fast genrepet inte vill som oss med micar men så bnrukar det ju vara när vi ska göra nå!

Torsdag idag nu också! Skolan och hade väntat mig en vanlig dag men nej!  Först histira prov som jag missat gick ganska bra iaf! sen lyssna på nån som parta on hörseln hon kanske ionte var den bästa på att prata det vart lite tråkigt när hon inte var säker på vad hon sa. sen skulle vi ha teater men det kom ingen! Nej han var i Shlm haha o ingen musik så pratade med svenskan så vi fick en hemuppgift istället! Tack för det!=)

Nu är det bara lita allmänt lat med musik o en gitarr i handen! (kan det bli bättre) =) <3

Lång helg!!

ÄNTLIGEN HELG! och en lång!

Nu börja allt gå som e det inte ska! Värdens bråk hemma igår som slutade med att jag gick! (orkar inte mer). Så i går vart det en riktigt lång promenar helt själv bara för att rensa huvut o det det behövligt!

Rätt härlig dag i dag iaf! Började med skolan o rep inför MÖG låten kanske inte sitter perfekt men om alla gör det dom ska så kommer vi att fixa det! Sen var det Matte som vanligt bara räkna på! Skönt nu när allt NP prov är klara! Sen var det kör rep inför studenten! Börjar kunna det mesta nu iaf! Härligt! Sen lunch o spelning som också gick helt ok!=) Sen ingen teater så det vart stan o mat med sandra o senare en glass sen till mig till sandr o så ut o cykla runt lite här och var! Det är ju helt död! Ståg o prata! och fundera på vem det var på moppen?? xD
Sen åkte vi mot utmeland och så kom vi in i skogen o fick börja släppa cyklarna över stock o sten o i lera! xD Känder som vi aldrig skulle kom ut ur skogen vi efter typ 30min hitta vi en grusväg! Vi var Räddade!!!! Så vart den en härlig tur runt stan o sen hem! Så nu har moras robinsson startat i skogen! haha Hoppas att man överlever till hösten då det blir bär..xD

Tack för idag <33

!!!

Jaa! då har det gått en vecka till! började med hurvudvärk på måndagen som höll i sig hela vecka äntligen har det blivit bättre! Var hemma o vila i tisdag mkt behövligt! sen onsdagen var det NP i matte sen kör typ 20 min svenska, gitarr o teater lugndag! torsdagen slutede typ 10 sen hamna jag på kören när jag vänta på Sandra o en dag med sommar kännslor vart det! KOM SOMMAR KOM SOMMAR!! Fredagen vart också lugn med gitarr kör o idrott. Sen hem o bara ta det lungt o göra mat!=)

Lördagen började tråkigt o segt! menmen det vart bättre! Träffade Lelle senare och vart bland annat mys vid tv:n o kolla på eurovisen!=) Mycket kul att träffa dig! <3 Du betyder så mkt. Älskar dig <33

GRATTIS YLONA nu ör du 17!!!! haha hoppas att du haft en toppen bra dag! Love you <33

Söndag o sen skolan igen!

Snart SOMMARSOMMARSOMMAR!! LÄNGTAR!! <3

Mamma Mia!

Ja. då var det över allt trännande över på 2timmar i mora parken! det vart en underbar konsert med mycket bra musik o annat och fult mad folk! =) det var viktigt kul! Kommer faktist att sakna kören nu, blir igen mer föres till hösten, Skulle bra gärna kunna göra en till konsert! menmen Och det storbandet det var ju bara för bra när allt var på sin plats. vi måste ju bara göra nåt med storband igen det vart sont tryck!:P älskar det! NU är det bara att ladda inför hösten och lucia!

Men först är det skolan kvar med alla prov. hade ju NP i eng som inte alls gick o nu blite det matten plus historia prov på tisdag! Uhh. Men sen är det ju MÖG snart också! Kommer någ också bli bra bara vi sätter låten och allt!=) Hoppashoppas!".

Är så uppe på G så kan inte slappna av! Känner bara att världen huvudvärk är på väg menmen..
 TackTack för allt <33

Valbog helgen!=)

JAAA! Hade en toppen bra trosdag! lätt bästa på länge!=) Först grilla hos mig med Sandra o Ylona sen ner till sandra o Spela lite guitar hero o börja komma i stämmning in får kvällen=) Sen ut o kolla  var det hände nå gick runt en lite sväng innan vi hamnade på kajen o träffaede sjukt mkt kul folk! kul att träffa båda gammla och nya kompisar! hade så sjukt kul (hade kunnat stannat länge) TACKTACK alla som var med! detta ska vi göra igen o igen o igen! <33 Sen gick vi hem till sandra fulla var mycka(o annat) haha hamnade framför tv:n o kollade på rec!=) hah sen sov jag på min haly bumpade madras som låg halft under sandras säng! men vem bryr sig efter en så underbar Kväll/ natt <3

Ferdagen vart seg lämnade Ylona. sen hem till sandra o kubb film o sola!=) sjukt mysigt! sen hem!

Lördag vart en dag i Rättvik träffade en härlig gubbe på fiket. han för sökte lura mig en lyckdes inte! sen skoja han med sandra! haha Sen när vi skulle hen träffa vi en gammal tant på stationen som också skulle med tåget! haha hon började prata om vad hon hade köpt o sen kom vi in på att jag håller på med musik och hon bara " ja! jag älskar att sjunga! jag har ett tips som jag brukar göra jag sjunger en låt som börjar på a och en på b och så vidare hela alfabetet varje dag men jag ken ingen på x och z. Sen är det lite kul när man börjar sjunga på en låte man inte har sjungit på 50 / 60 / 70 år"
Härlig tant det! =) haha

TAck Sandra för en underbar helg! <33 (och alla andra också) ÄLskar er! <33

RSS 2.0