Ord...

Tänk att man alltid ska göra något sakna längta hoppsa villja.
Att man ska sakna någon och samtidit längta efter nån annan.
Hoppas på att något ska hända och vilja någon stans.
Varför är algrig allt bra?
Varför är aldrig allt som det ska?

Man hoppas att någon ska se.
Man tror att nån ser.
Man vill att nån ska se.
Saknar att inte blr sed.

Hur kan man sluta se en människa?
Hur kan man bara vända bort bliken?
Varför inte bara ge ett tecken på att man bryr sig?
Visa att man fort farnade finns?

Jag vill inte glömma.
Jag ska inte glömma.
Vill du glömma så göra det?
Men jag ska alltid på minna dig!
För du har alltid funnits för mig.
Och jag ska alltid finnas för dig.
Även om du från mig nu försviner.
Och att du nu mig glömmer.

Jag ska starkt hålla mig kvar. Allt jobbit som jag nu har tagit mig igenom en bit. Och jag önskar bara att alla kunnde finnas kvar. Allt är nytt. Men jag kan inte sluta sakna så mycket av det gammla. Trode att det skulle gå fast allt vart nytt. Men något är tydligen fel och så länge ingen säger vad kan jag inte änndra något. 

Jag saknar er!
Jag längtar efter er! 
Jag hoppas att ni inte glömmt mig helt!
Jag skulle så gärna vilja träffa er! 
 
 

(F)

Jag är så trött på folk som bara döljer och som inte säger. varför ljuga när man kan tala sanning?! Är man en riktig kompis om man ljuger? Hur vet man att det är en lögn och inte sanningen? Jag är så trött på att får veta sanningen i efter hand. Snälla säg som det är på en gång. Gå inte bakom ryggen. Jag lovar man tar det mycket mycket hårdare om man får reda på något back vägen.

Om det är nåt med mig som du har tröttnat på! om du inte vi prata eller träffa mig! Om du inte vill att jag ska vara med! snälla säg det då. Föer nu är jag så trött på alla lögner och undarflyckter. Jag kanske har FEL. Men det känns som jag blir undviken som om jag är det svarta fåret i bland. Det var ju just det jag inte vie skulle hända. Jag ville att allt skulle vara som vanligt. Eller kanske inte allt men det mesta. (F)   

ALLTID!! <3

Tänka vad det kan kännas skönt när man vet att man har någon som man ALLTID han prata med och då menar jag ALLTID.. Någon som man vet att ALLTID lyssnar och bryr sig. Någon som man ALLTID kan lita på och som man ALLTID har litat på.  Just nu vet jag att jag ALLTID kan vända mig till dig och det har jag gjort mycket då senaste tiden. Du har varit till ett stort stöd och vi har hjälp varandra. har jag inte rätt?! <3


RSS 2.0