17 år!

Jaa då var men 17..:P har faktist haft en jätte bra dag om man räknar bort huvudvärken och att jag tror jag har feber! börjde med att syrran kom ocj sjöng. sen skolan o grattande i korridoren sen estetiskverksamhet och ja må hon leva! sen engelska (inte det bästan med dan) sen hem till min med Ylona o Petar plocka undan lite äta ocj fixa sen hallon paj med folk! Trevligt! jag vet att ni vill att jag ska säga deta Tack för presenten! =) sen kom släkten med blommor och pengar ett jätte tack!:P imorn bluite det mys med tjejerna! (vad dom nu har hittat på för present) Det kan blir riktigt hemskt..:P

Puss <3

Skolan igång!

Ja då har skolan börjar på riktigt! Började väl i torsdags men då var det ju bara fixa nykel o prata lite med våra (välförberedda handledare) haha. Fredag var vanlig dag med teater och engelska ny lärare i engelska får väl hoppas att det blir bra det lätt som hon skulle hjälpa mig så mkr hon kunnde iaf så nu hoppas jag på ett G i engslaka B! =) Stor tester grupp också på estetiska verksammheten! Alla i dansa alla i musik utom 2 on nån från bild.! är nästa 30 st men kul är det iaf!

Ja som saga nu har det börjar på riktigt! hade kultur och idee historia vet inte riktigt vad jag ska vänta mig av det! Kollade på tavlon och lyssnade på lite musik och så skulle man skriva vad man tänket på och jag måste säga att det var det mest konstiga saker!:P haha Jag försårt mig inte riktigt på tavlor det är inte min grej dä i mot älskar jag gammla hus/slott och hem det är ju sjukt mysit att kolla på! så jag tror att kultut och idee historia kan vara rätt okej iaf om det nu inte bara blir tavlor! haha! Tesater i dag med men uppdelat i grupper och det var helt ok!  Körde lite lära känne grejor! och teater är ett änma man får skeratta i ut andra och sig själv! =) dagens minder possetiva var att man har 3 timmars hål innan man får spela 40 min. men jag han gå och köpa sudd med ylona och en chees burgare! sen han jag träffa johanna lirte också! sen spela! gick helt ok för att vara först! (där emot tror jag att mattias har sovit hela lovet vet inte hur många ggr han spea fel när han skulle vissa!)  Sen träffa jag på ylona o petar på vägen hem och hamnade p¨å stan ett tag tur var det för då sprang jag på gunne och kunde diskutera min sång lektioner lite också!

Känner mig taggad för ett nytt år just nu! det ska blir skönt att får lite ordning på dagarna o som man inte bara slöar men visst blir man trött är inte van att vara uppe så tidigt! haha!...

Längtar till helgen nu iaf! blir mys med klassen/kompisar efter skolan sen kommer väl hela tjoka släkten sen middag på lördag! Mys!!

Puss <3

Sista helgen på lovet!

Ja då var sista helgen på lovet över och jag måste säga att det vart lyckt! Först Stan en sväng med mamma och liselby sen hem och packa väskan för att träffa Diana när hon kom med bussen och sen hem till henne=) Sen kom Lina och så vart det att gå och äta sen tillbaka och sitta och småprata lite Trevligt sen kom Ylona =) och så var det att börja göra sig iordning och fixa luftmadrassen! Sen började promenade mot önai regnet. haha men vi kom fran och kom till alla underbart människor i ett party tält sen var det en helt grym kväll! Med massa prat Dansa och partyparty! =) Sen hem gång måste säga att det var lite kalt att gå tillbaka till diana för att sova men det gick..=)

Tack alla för en toppen kväll/natt och helg detta måste vi göra offtare!..=) GRYMT <3

Puss

Torsdag.

Ja då var det bara en vecka kvar på lovet och det känns som det just har börjat! Var i skola igår för att redovisa en engelska bok så att jag kunnde fixa mitt G i engelskan! Måste säga att det vart lycket trodde att vi skulle vara ifa 3 st men sen kom martin och sa att vi vart någ 7 iaf men  det sluta med att vi bara var 3.=D Redovisningen gick också bra jag övreträffade mig själv. Och jag klarade det så nu har jag ett G i engeska och jag är stålt.:) Sen var det stan o träffa Erika som jag inte har sett på jätte länge. Först vart det en fikta på kaffestugan och sen ehn mjukglass och så var det lite shopping! Det vart en väska linne strumpor och puder:P Sen hem och sepla lite kort sen en promenad som gjorde så att vi hamade på donken och sen hem.! Hoppas på en vända till Shlm igen i slutat av sep lr börja av okt..=)

Idag har jag faktis klippt mig. vart det bra då??! ja det undera jag med jag vill ha långt hår men det växer någ ut..:P jag fick iaf bort alla som var slittet och lite till och så vart luggen lite korter och flyttade bennan lite. men jag tror att det kommer att bli bra  bara det får växa till sig lite och jag får vänja mig.! =)

Puss <33

Sommaren!

Det går för fort det är sanrt bara en vecka kvar av lovet och vad har man gjort? Det känns som det finns massor man vill göra som man inte har hunnit! Men nu känner jag mig iaf väldigt stålt över mig själv jaf har läst min första riktiga bok på engelska! Jag har gjort det och jag fatta kanske inte alla med iaf det stor hela. Nu ska jaga bara överträffa mig själv på onsdag och redovisa om boken (min första redovisnong på engelska) ocj Ja jag har bestämt mig jag ska göra det. Skit samma om det blir fel om folk inte fattar och om det blir mkt öhhh typ. Jag ska iaf göra det! Jag ska ha mitt gordkännt i engelska det är jag värd fgör jag kämpar! Jag kan inte!! men jag ska ändå kunna jag ska klara det!!

För övrigt ska jag klippa mig på torsdag! Ahh ska bli så skönt men ändå inte jag tycker inte om kort hår och det kommer att bli kort men det växer väl! haha Funderar på vad jag ska göra med luggen vi ha så att jag kan sätta upp den. och änså så jag hade ha den på sidorna! Hmmm.. kom med förslag!

Nu ska ja ut o ta en promenad i mina egna tankar! See you

Puss <3

Musik och Motor

Tillbringat helgen i Älvdalen på Musik och Motor festivalen och jag måste säga att jag hade det grymt kul. Åkte upp med buss tillsammans med Sandra i fredags vid 16 tiden för att sen åka till Ylona och bo hos henne i helgen! Hennes pappa hade fixa riktigt god middag och sen fixa vi oss (volymtång<3) och sen bar det av ner på by för att kolla läget visst det var lite dött till en början men sen senare vart det riktigt mkt trevligt folk vid parken! Träffa bodde nytt o gammalt folk! Tack alla som gjode dena kväll till en var de underbaraste på länge det var just vad jag behövde. Släppa allt och bara tänka på det som var just då och bara på att ha kul och leva livet!

Lördag var väl ganska seg morgon men vi kom upp åt frukost och fasnade med att spela monopol! =) haha gissa vem som vann då!!! Sen ner på by en sväg där jag måste lova att det inte hände mkt men vi hade trevligt iaf. Vi fick en chans att prata om kvällen innan och planera den kommande! Sen hem till Ylona igen och kolla på sunes sommar. haha sen middag och sen fixa sig igen för att gå ner på by och spana efter lite bilar! Och träffa Linne'a. Gick runt på by ett tag lyssnade på när nikas och hans band spelade lite och hamnade sedan vi parken! Måste säga tt det vart en lyckad kväll till kanske inte riktigt som den andra men lördagen hade sina egna ljuspunkter och plus att man fick träffa ännu mer nytt folk! När vi kom hem till Ylona var det lite natt äta sen sova! ( oj vad dom somna fort )

Söndag seg dag måste jag bara säga rätt trött efter helgen så låg och sov till 13 typ sen upp och äta lite tomat och kolla på lite film tils det var dags att åka med bussen tillbaka till mora och hem igen. Måste bara säga att det var skönt att vara hemmifrån och att slippa famlijen för ett tag och bara umgås med folk som man vil och ha kul något man borde göra offtare! Tack´till alla som gjorde min helg underbar! <33

Puss <3

Trevligt!

Har iaf haft en jätte bra helg i ferdags var ylona här och det var rättvik och sen mora med henne och Sandra! Mkt trevligtmåste jag bara säga! Sen på lördagen vart det lungt morgon hemma sen fira marcus sen fyllde år och sen ner på mora igen! Träffa massa trevligt folk! Tack söndag fira Sandra mysigt och mkt trevligt! Måndag BADA! okej jag fattar inte att jag gjörde det men det gjorde jag iaf ocj dfet var ju inte jätte varmt! haha tisdag lugn hemma dag o imorn fyller mamma år:) alla fyller år nu! :D

Till helgen blir det iaf älvdalen och till ylona:) jag o Sandra åker upp på fredag o kommer hem på söndag! TREVLIGT ska vi ha! =) <33

Puss

Torsdag Fredag! =)

Torsdagen vart en heldag i Sthlm med Sandra o Lelle. Vi hade ca 6 timmar på oss där och jag kan inte fatta att 6 timmar kan gå så fort han ju inte alla så mkt som jag ville det var bara att sprina in och ut ur varje affär han inte kolla så någa som man vill! menmen det var trevligt iaf! köpte 2 innen och ett par sko =) haha alltid någon får åka ner en vända till snart det var ju jätte smidigt buss hela vägen och endast stop i rättvik falun o hedmora helt perfekt.! hah jag tror att vi hade roligas av alla på bussen hem iaf! (luffar shak på lelles arm, hade ingen papper) Tack för en jätte trevlig dag det gör vi om snart igen <33

Fredagen vart stan först o leta present till bror o sandra fixade sig till slut iaf! sen träffa ylona o sandra för att åak tåg till rättvik och så åkte vi dit åt mat o gick runt runt runt (var inte så mkt folk ute till en börja dock det regna men det vart bättre) och så klat så ska tåget få lov att gå hem nära men har som trevligast.. Grr.. haha Sen vart det Mora festivalen när vi kom till mora och gå ännu mer träffa lite folk o så trevligt!

Tack för ännu en trevlig dag! och jag säger bara det CCW i rättvik <333 ÄLSKA (nästa åt campar vi där :P haha så mkt trevligt folk! <33

Puss <3

RSS 2.0